Tuesday, June 2, 2009

TECHNICAL QUESTION

For several weeks a few people have mentioned they can't open the comments section on my blog. Some can't open it at all, others can't post a comment. They get an error screen. :(

Has anyone else had this issue? Any suggestions on how to fix it? Could it possibly be the template I chose? (Maybe it's got a cookies glitch with Internet Explorer?? That seems to be the browser that people are using when they have issues).

Any help would be greatly appreciated.

7 comments:

  1. It's happened to me a couple of times, mostly when my profile has been idle too long. Logging out and logging back in has fixed it for me.

    ReplyDelete
  2. I would try loading a different format of your layout. Sometimes the layouts come with bugs... that's all I can offer. Sorry!

    ReplyDelete
  3. Definitely and internet explorer issue. I just tried same computer with ie and firefox, of course ie had the error message. That browser needs to go by the way of the betamax, lol.

    ReplyDelete
  4. When I post a comment, it always asks me to do the verifying question twice when it's in the format you use. Maybe that's what they are seeing and don't enter in the second word.

    ReplyDelete
  5. Although now it didn't ask me a single question...so maybe I'm just crazy!

    ReplyDelete
  6. guess I'll try a different template later today and see if it fixes the problem. I can't ask everyone to stop using IE just so they can see my comments. lol. Thanks for the help everyone!

    ReplyDelete
  7. Sorry I haven't commented in so long--life has been hectic. It seems to be working fine from my end. :) And I have no idea how you would fix it either. I am computer illiterate.

    ReplyDelete

Popular Posts

GRASPING AT ETERNITY SOUNDTRACK


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Blog Archive

Write. Read. Imagine. Create. Learn. Love. Live. Repeat.